Una caldă, una rece! Mihaela Rădulescu, uluită de gesturile fiului ei. Cum o face Ayan să treacă de la penibil la excepţional

Mihaela Rădulescu a renunţat la televiziune şi a părăsit România pentru fiul său, Ayan (8 ani), dar nu a regretat nicio clipă decizia luată. Ba mai mult, fosta vedetă TV culege deja roadele. Băiatul ei are rezultate spectaculoase la învăţătură, este pasionat de lectură, iar Monaco înseamnă "acasă" pentru el.

"Prima veste bună e că…îi place la nebunie sa citească. Oi avea şi eu vreun merit, dar o mare laudă trebuie acordata şcolii unde învaţă, foarte modernă în toate privinţele, dar cu importante repere tradiţionale de educaţie. Faptul că citeşte zilnic, nu numai la culcare şi nu numai pentru Literature Circle e o bucurie care mă topeşte şi o altă veste bună despre… viitorul lui. Când acţiunea se petrece sub masa din bucătarie, în timp ce fac mancare e si mai înduioşător şi, ca toate mamele cu gadgetu’ şi sensibilitatea la-ndemână, am imortalizat momentul. Puiul meu drag", a scris Mihaela Rădulescu pe 22foryou.co.


Diva se laudă nu doar cu pasiunea pentru citit pe care o are fiul său, ci şi cu capacitatea acestuia de a o pune în dificultate.

"Stăteam la coadă la macarons (niște fursecuri "odioase") și fi-miu mi-a arătat acești pantofi în vitrina de vis a vis. Știe că e un "bad word" și că nu are voie să-l repete ( nu-l aude-n casă, ci pe stradă sau de la copiii cu frați mai mari) și m-a întrebat mirat : de la magazinul asta se îmbrăca teroriștii ?!?! Posibil.....:) ", a dezvăluit fosta realizatoare tv.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro