Una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de muzică populară s-a măritat în secret! Uite cât de frumoasă a fost în cea mai fericită zi din viaţa ei!

Nuntă mare în Bucovina! Una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de muzică populară s-a căsătorit, în mare secret. Îndrăgita Viorica Macovei şi soţul ei, Daniel Vasiliu, au spus cel mai importat "Da" din viaţa lor! La petrecerea care a avut loc în localitatea Gura Humorului au fost prezente peste 300 de persoane. 
A bucurat inimilie a milioane de români prin cântecele ei. Viorica Macovei, de loc din Gura Humorului, a trăit cele mai mari emoţii de viaţă, la sfârşitul săptămânii, când şi-a unit destinul cu soţul ei, la Starea Civilă şi în faţa lui Dumnezeu.
Artista  a renunţat la costumul popular pentru o zi şi a arătat ca o adevărată prinţesă, în rochia tip sirenă cu dantelă, cu umerii dezgoliţi, care îi scotea în evidenţă trupul armonios. Chiar dacă în biserică a lăcrimat din cauza emoţiilor, frumoasa cântăreaţă de muzică populară a fost toată numai un zâmbet imediat ce a ajuns la restaurant şi şi-a primit, rând pe rând cei peste 300 de invitaţi.
Meniul ales de miri a fost unul pe măsură. Nu au lipsit brânzeturile fine asezonate cu legume şi fructe, peşte şi, mai ales, sărmăluţele bucovinene cu mămăliguţă. Atmosfera a fost întreţinută de nume sonore din muzica populară şi uşoară care i-au ţinut pe nuntaşi în priză până în zorii zilei. 
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro