Una dintre cele mai frumoase femei din lume, în război cu esteticienii! Se jură că e NATURALĂ 100%. Faţa ei a devenit subiect de studiu! Tu ce crezi?

foto: facebook

O actriţă celebră a devenit subiect de studiu pentru experţii din domeniu chirugiei estetice, din cauza trăsăturilor feţei sale. Aceasta a cere despăgubiri în valoare de 70.000 de euro, după ce s-a spus despre ea că ar avea numeroase operaţii estetice, lucru despre care susţine că este fals.

Actriţa Yeung Wing a dat în judecată o clinică de chirurgie plastică, ce a spus despre ea că a suferit mai multe intervenţii estetice la nivelul feţei. Chinezoaica neagă vehement aceste afirmaţii şi susţine că trăsăturile ei deosebite sunt ca rezultat al originilor sale mixte: mamă chinezoaică şi tată german, potrivit independent.co.uk.

(foto: hepta.ro)

Experţii examinează atent chipul actriţei în vârstă de 26 de ani, pentru a stabili "autenticitatea".  Aceasta a fost supusă unor teste cu raze "X".

Actorul Huang Xiaoming a luat şi el poziţie faţă de zvonurile despre intervenţiile soţiei sale. Acesta a spus că partenera sa nu are nicio intervenţie estetică la nivelul feţei şi că uneori este "destul de urâtă".

Citeşte şi:

VIDEO / Vrei să ai tenul luminos şi iarna? Adina Halas te învaţă cum!

Mască magică pentru ten! Uite ce trebuie să faci

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro