Unii îi adoră, alţii îi detestă! Ei doi formează cel mai controversat cuplu din casa "Mireasă pentru fiul meu"

foto: facebook

Unii îi adoră, alţii îi detestă! Pentru inima ei s-a dat o luptă acerbă, iar după el au suspinat multe, ajungând astfel cel mai controversat cuplu din casa "Mireasă pentru fiul meu".

Valentin pare să se apropie din ce în ce mai mult de inima Adrianei, care a început să lase garda jos. De curând, pe internet au apărut imagini cu cei doi în ipostaze tandre.În unele imagini, cei doi tineri stau în pat, alintându-se unul pe celălalt şi petrecând momente intime împreună. Dacă într-una dintre imagini, Valentin o alintă pe Adriana, într-o alta aceasta îl lasă să doarmă cu capul pe picioarele ei, în timp ce-l ţine strâns de mână.

(foto: facebook)

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

Citeşte şi:

Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu", surprinsă în compania lui Cristian, soţul lui Elly: "I-a văzut şi mi-a zis"

Un geniu psihopat la "Mireasă pentru fiul meu"? Emanuel, sosia doctorului Arnim Zola, din "Captain America: First Vengeance"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro