Unul dintre cele mai controversate cupluri de la "Mireasă pentru fiul meu" au împlinit 1 an de relaţie! Cum au sărbătorit cei doi fericitul eveniment?

Sursa foto Facebook

Şi-au dorit foarte mult să iasă din casa "Mireasă pentru fiul meu" împreună şi într-un timp foarte scurt. Visul li s-a împlinit, au părăsit competiţia la braţ, iar acum sunt mai fericiţi ca oricând. 

Valentina şi Daniel şi-au continuat povestea de dragoste în afara competiţiei, deşi mulţi susţinători au fost de părere că relaţia lor nu va fi una de durată.

Cei doi au împlinit de curând un an de relaţie şi au sărbătorit aşa cum se cuvine, cu tort şi şampanie. Foştii concurenţi par mai fericiţi ca niciodată şi asta se poate vedea cu uşurinţă şi pe faţa lor.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Citeşte şi: 

Ce s-a ales de relaţia lui Daniel cu Valentina! Află dacă au rămas împreună şi după ieşirea din casa "Mireasă pentru fiul meu"

Nagie de la "Mireasă pentru fiul meu", la un pas să leşine! Un prieten de-al fiul său a venit la gard! Veştile de acasă au făcut-o să plângă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro