Vacanță de vis pentru Simona Halep! Cât cheltuiește pentru câteva zile de relaxare vedeta tenisului mondial

+2 click pentru
galerie

Simona Halep se reface după extenuantul turneu pierdut la Roland Garros în Grecia. Astfel, după ce a refuzat să meargă la turneul de la Birmingham, vedeta tenisului mondial a preferat să se pregătească pentru Wimbledon relaxându-se într-o scurtă vacanță.

Plecată în Grecia, Simona Halep a decis că merită să se răsfețe pentru câteva zile. Așa că, fără să se mai uite la bani, a cheltuit suficient pentru a simți, cu adevărat, că este în Paradis. 
A închiriat un iaht care, spun sursele noastre, i-a scos din conturi în jur de 15.000 de euro, și, alături de câțiva amici de-ai săi, a plecat să ”colinde” apele de cleștare ale Mediteranei. Dar, ne-au dezvăluit sursele citate, sportiva nu s-a mulțumit cu atât și a mai cheltuit sume importante de bani și cu cazarea și restul confortului de care se bucură în Grecia, vacanța ei ajungând să o coste în jur de 30.000 de euro.
E adevărat, suma pare mare, dar, având în vedere că de la ultimul turneu la care a participat - ea jucând finala și pierzând dramatic la Roland Garros - a câștigat peste un milion de dolari, vacanța pe care și-a luat-o nu înseamnă, financiar, un efort atât de mare. În plis, ne-au mai dezvăluit sursele noastre, în perioada în care nu se bucura de soare, Simona s-a ocupat, la nivel teoretic, și de tenis, ea studiindu-și adversarele pe care le va întâlni în cadrul turneului de Grand Slem de la Wimbledon, turneu care o poate aduce pe primul loc în ierarhia mondială a tenisului feminin.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro