Vacanţa în familie a Mirelei Vaida a fost distrusă! Prezentatoarea TV: "Îmi vine să iau câmpii când văd bătaia de joc"

+4 click pentru
galerie

Prezentatoarea TV e căsătorită cu Alexandru Vaida şi au împreună doi copii: Carla Maria şi Vladimir Alexandru. © Sursa foto: Facebook

Vacanţa Mirelei Vaida în Cluj s-a încheiat, iar azi a pornit spre Bucureşti. Din nefericire, vedeta a fost prinsă în traficul infernal din Predeal şi, ajunsă la capătul răbdării, ea şi-a spus oful pe internet, unde a publicat o poză în care se observă coada de câţiva kilometri de maşini, care stau bară la bară.

În mesajul postat pe pagina ei de Facebook, Mirela Vaida a punctat şi faptul că în autoturisme nu sunt doar adulţi, ci şi copii mici care sunt nevoiţi să îndure un adevărat chin.

"Venim dinspre Cluj! Puteam avea o vacanță perfectă dacă nu ajungeam în Predeal, unde stăm blocați de o oră! Kilometri întregi de coloane de mașini, copii mici închirciți în scaunele auto, obosiți și transpirați de atâta plâns și foame, nervi întinși la maximum! Cam așa începe o vacanță la români.. .Aud că vom stă bară la bară până în Comarnic.. Nu e nimic.. Până la urmă, avem vacanță până de Sf. Măria! De ce să nu ne-o petrecem în mașină? Of, Românie, îmi ești tare dragă, dar îmi vine să-mi iau câmpii când văd câtă bătaie de joc înduri și tu, și noi...", a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Mirela Vaida a început să prezinte emisiunea "Acces direct" de la Antena 1 de pe 3 aprilie. Şi asta după ce Simona Gherghe a intrat în concediu prenatal. Frumoasa prezentatoare e şi la cârma quiz-show-ului matrimonial "2k1", unde îl are asistent tv pe Robert Popescu. Vedeta e căsătorită cu Alexandru Vaida şi au împreună doi copii: Carla Maria şi Vladimir Alexandru.  

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro