Eniko Georgescu, văduva fostului soţ al Mădălinei Manole, a scăpat-o din mână pe fetiţa ei! "Habar n-am de unde face atâţia bani"

Sursă foto: Facebook

Eniko Georgescu este surprinsă până peste cap de fetiţa ei. Aceasta are propria afacere şi uneori face mai mulţi bani într-o zi decât mama sa.

După ce abia acum vede lumina de la capătul tunelului suferinţei din urma văduviei, Eniko Georgescu are o afacere în care se implică cu toată fiinţa şi o fetiţă care-i cam calcă pe urme. Micuţa are propria ei afacere şi îşi comercializează propriile produse în şcoală.

"Mă face de ruşine. Habar n-am ce face fi-mea dar face: tu câţi bani ai făcut mama astăzi, că eu ai făcut mai mult ca tine! Face huse de telefoane, brăţări, figurine din elastice. În preajma sărbătorilor am alergat tot Bucureştiul după elastice", a mărturisit minunată Eniko.

Şerban Georgescu a fost un compozitor celebru, cel care a transformat-o pe Mădălina Manole într-o vedetă. După divorţul de solistă, în 2002, el s-a recăsătorit cu Eniko, cea care i-a dăruit în anul 2005 o fetiţă, Alessia. În 2007, acesta a decedat la vârsta  de 55 de ani

A.C.

Citeşte şi:

Eniko Gergescu a ajuns la perfuzii! Ce a păţit văduva fostului soţ al Mădălinei Manole

Scandal între mama Mădălinei Manole şi fosta soţie a lui Şerban Georgescu! Ce replică a dat Eniko acuzaţiilor tăioase lansate de Eugenia Manole

VIDEO / Dietă sau pofte? Fostul soț al Mădălinei Manole, Petru Mircea, prins la cumpărături de... noapte!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro