"Văduva neagră" l-a băgat în spital și l-a lăsat cu sechele! Cum arată gâtul lui după ce a fost muşcat! Imagini şocante

Văduva falsă neagră Foto:wikipedia.org


Un bărbat din Marea a văzut moartea cu ochii, iar acum se poate declara cel mai fericit om din lume, deoarece are ce le povesti nepoților.


Sunil Dade a mers să strângă hainele din grădina părinților săi și a simțit o durere pe care nu credea că o va simți vreodată în viața sa.

O văduvă neagră falsă l-a mușcat, iar înțepătura a fost de „un milion de ori mai puternică” decât înțepătura unei albine, după cum a declarat tânărul de 33 de ani pentru Daily Mail.

Abia când fratele săi i-a arătat un  păianjen mort pe tricou, și-a dat seama de durerea care începuse să îi cuprindă tot corpul, de la spate către cap.

Deși a încercat să scoată veninul, o mare porțiune din piele s-a înnegrit. După mai multe tratamente cu antibiotice care nu au dat rezultate în faza inițială, pielea a început să se descuameze, iar după o perioadă s-a transformat într-o pată roșie care îi va aminti întreaga viață cât de norocos este că a supraviețuit unuia dintre cei mai periculoși păianjeni din lume.

Imaginile șocante, AICI!

V.M

Citește și:


100 de bucăți, 1100 de dolari! O iubitoare de animale a cumpărat câinii care urmau să fie mâncati la un festival din China

VIDEO/ Înduioşător! O pisică este infirmieră pentru alte animale


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro