"Vai, ce scârbos!" Cum arată mucenicii pe care i-a mâncat cu poftă Delia Matache
Publicat pe 09.03.2015 la 16:25 Actualizat pe 09.03.2015 la 16:50
Delia Matache, tradiţionalistă până la capăt! Artista se transformă într-o gurmandă atunci când vine vorba de specialităţi din bucătăria românească, iar mucenii nu au făcut nici ei excepţie.
Delia Matache, tradiţionalistă până la capăt! Artista se transformă într-o gurmandă atunci când vine vorba de specialităţi din bucătăria românească, iar mucenii nu au făcut nici ei excepţie.
Delia şi-a început dimineaţa de luni cu o porţie sănătoasă de mucenici, ca la mama acasă! Asemenea oricărui artist care se respectă, blonda a împărtăşit momentul cu prietenii ei virtuali, de pe contul personal de Instagram.
Fanii artistei nu au fost tocmai impresionaţi de delicatesa servită de Delia, iar comentariile lor au fost mai puţin plăcute.
"Sunt cei mai urâţi mucenici pe care i-am văzut", "Doamne, ce scârbos arată", "Wow, de ce au culoarea asta ciudată", au fost câteva din comentariile primite.
"Mucenici din Bucureşti", este una din remarcile făcută de un utilizator şi care ar putea concluziona întreaga dispută.
Chiar dacă sărbătoarea este una tradiţional românească, mucenicii sunt diferiţi în fiecare zonă a ţării. Astfel, dacă în partea de sud aceştia se servesc fierţi şi cu scorţişoară, în zona de nord mucenicii, denmiţi şi "sfinţi" se frământă şi se pregătesc la cuptor.
Voi pe care îi preferaţi?
Foto: Instagram
Citeste si: