Valentina Pelinel, destăinuri uluitoare despre fiul ei! Cum s-a pregătit pentru naștere și ce surprize îi va face micuțului

Mai are doar două luni până când îşi va strânge băieţelul în braţe, iar Valentina Pelinel a stabilit deja o parte din detaliile momentuluinaşterii, dar şi ce va face imediat după. Vedeta vrea să nască natural, la finalul lunii mai, iar pregătirile pentru cea mai fericită zi din viaţa ei sunt pe ultima sută de metri.

Valentina Pelinel abia aşteaptă să devină mamă şi nu îi este teamă de nimic. Modelul a recunoscut că în timpul sarcinii nu a putut să mănânce atât de sănătos cum o făcea de obicei, deoarece a trebuit să-i ofere bebeluşului tot ceea ce avea nevoie pentru a se dezvolta sănătos. Chiar dacă nu a terminat pregătirile şi cumpărăturile pentru momentul în care va deveni mamă, Valentina a luat unele decizii importante. „Copilul meu nu va avea camera lui, va sta cu mine, să îl am mereu aproape. Nu sunt o fană a copiilor îmbrăcaţi foarte colorat, astfel că va purta doar lucruri albe şi bej”, a declarat Valentina Pelinel.


Vedeta s-a gândit deja şi ce calităţi ar trebui să moştenească micuţul ei de la ea, atât fizice cât şi morale. „Vreau să ia de la mine ambiţia şi puterea de a trece peste orice. Va ieşi oricum călit din burtica mea, după toată nebunia din perioada asta.  Nu mă aşteptam să fie aşa o nebunie atunci când am anunţat că sunt gravidă. Cred că avem multe alte lucruri de rezolvat, mai importante decât viaţa mea personală. De la început, toată lumea s-a dat atotştiutoare, dar problema tatălui se va rezolva de la sine, atunci când va veni momentul”, a mai spus vedeta.


Chiar dacă nu este o persoană superstiţioasă, Valentina nu doreşte să îşi transforme copilul într-o persoană publică din primele zile de viaţă. „Nu ştiu dacă voi posta fotografii cu el înainte de botez. Familia şi apropiaţii mei îl vor vedean oricum imediat. Totul va ţine de ceea ce simt atunci, pe moment. Nu ştiu încă cine va merge cu mine la spital, nu mi-am făcut trupa, dar mama mea sigur va fi acolo. Vreau sa o vad cum creste primul baiat din familie”, a mai spus Valentina.


Valentina este foarte decisă şi în ceea ce priveşte numele copilului ei, şi nu va ţine cont de nici tradiţie. „M-am gândit deja la nume, dar nu sunt 100% sigură. Aştept să îl văd. Mă va ajuta şi el să aleg. Sigur va avea două prenume, iar unul va fi un nume de sfânt. Nu voi ţine cont de părerea naşilor, aşa cum se obişnuieşte. Este totuşi copilul meu”, a spus vedeta.

Citeşte şi:

VIDEO / Carmen Harra, dezvăluire-şoc: "Relaţia cu Pelinel nu va rezista. Niciuna nu rămâne cu Borcea!"

VIDEO / Adevărul despre plecarea Alinei Vidican din ţară! Gestul ei a întors toate privirile pe aeroport! "Lupta" a fost...dură

VIDEO / ÎNŢELEGERE de MILIOANE de EURO!? Câţi bani i-a dat Cristi Borcea Alinei ca să scape de ea! Omul care a văzut documentul semnat de cei doi a dezvăluit TOT


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro