Valentina Pelinel nu renunță la cadoul ei cel mai de preț nici la munte. Cum a fost surprinsă în zăpadă

Valentina PELINEL / FOTO: Facebook

După ce a detonat bomba că este însărcinată, Valentina Pelinel a plecat în vacanță alături de prieteni, fără să se mai gândească la zecile de speculații pe care le-a generat sarcina sa.

Fotomodelul ține legătura permanent cu prietenii ei virtuali, dar și cu fanii și le arată imagini din vacanța sa de vis, unde se distrează la munte.

Valentina a împărtășit o imagine alături de o prietenă, unde se poate vedea foarte bine că ninge puternic.

Îmbrăcată cu o geacă neagră, dar și cu pantaloni și ghete negre, Valentina s-a accesorizat cu o gentuță roșie și cu ochelari de soare, însă nu a renunțat la inelul pe care îl poartă pe degetul inelar și despre care se vorbește că este inelul de logodnă primit de la Cristian Borcea și că ar valora nu mai puțin de 20000 de euro.

"Am remarcat cu foarte multă admiraţie acest inel pe care Valentina-l poartă în timpul interviului pe care l-aţi văzut. Este un inel care poate fi evaluat probabil la valoarea de 20.000 de euro. Este un inel foarte scump şi foarte frumos şi aş putea să fac pariu că este un inel care înseamnă începutul. Este ca un fel de cerere în căsătorie, ca un fel de logodnă. Aş putea să fac pariu cu voi că acest inel anunţă o viitoare căsătorie (...) Eu ştiu şi cred că acest lucru este în mintea lui Cristi Borcea", a mărturisit Cristi Brancu după interviul exclusiv de la Antena Stars.

Citește toate știrile despre sarcina Valentinei Pelinei AICI


”Să ningă cu fericire peste tine și peste bebelușul tău”
, i-au transmis prietenii virtuali.

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu şi s-a speculat în ultima vreme că ar avea o relație amoroasă cu fostul acţionar al clubului Dinamo, Cristian Borcea.

Blonda l-ar fi vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima oară înainte de Revelion, iar de curând a dat marea veste şi anume faptul că o să fie mămică de băiețel.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro