Valentina Pelinel și Cristi Borcea l-au botezat astăzi pe Milan, fiul lor!

+2 click pentru
galerie

Valentina Pelinel © Facebook

A venit și momentul mult așteptat! La aproape 11 luni de când a fost născut, Milan Cristian a fost creștinat. Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au botezat astăzi fiul.

Valentina Pelinel a declarat de mai multe ori că acest eveniment va avea loc doar atunci când tatăl copilului poate lua parte. Dat fiind faptul că el este condamnat la mai bine de șase ani de închisoare, acest lucru nu a fost posibil. Cristi Borcea nu a putut obține nicio permisie.

Astăzi se pare că visul lor s-a împlinit! Milan Cristian a fost creștinat, avându-i alături pe ambii părinți. 

Evenimentul a avut loc la Biserica Adormirea Maicii Domnului în Pipera, cunoscută și sub numele de "Biserica lui Becali".

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul "Top Model România" și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014. La începutul anului, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro