Valentina Pelinel, la ”Refresh by Oana Turcu”: ”Situația familiei noastre nu-mi dă niciun motiv să merg și să zâmbesc”

 
+2 click pentru
galerie

Valentina Pelinel, fost model de renume internațional, este acum mama unui băiețel minunat pe nume Milan și susține că noul său rol îi ocupă tot timpul. Valentina este invitată în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, unde vorbește deschis de situația familiei sale.

”Eu am spus încă din timpul sarcinii că, după ce voi naște, voi renunța la aparițiile mondene. Situația familiei noastre nu-mi dă niciun motiv să merg să zâmbesc pe la panouri. Nici nu le duc lipsa. Mi-e foarte bine în mediul ăsta în care mă învârt acum, la locul de joacă. Cu copii, jucării și multă culoare”, mărturisește Valentina Pelinel, vizibil încântată de noul statut, acela de mamă.

Deși nu s-a bucurat de prea multe vacanțe în ultima perioadă, Valentina susține că a fost plecată timp de o săptămână pentru o cură de detox.

”Am fost la detox. Am ținut o cură pentru că nu mai ținusem de mai bine de doi ani, dinainte să rămân însărcinată. Și Milan mânca, așa cum mănâncă el mereu, că e foarte pofticios. Și eu stăteam cu sucul pentru detox în față și-i dădeam să mănânce. Parcă mânca mai cu poftă, numai să-mi facă în ciudă”, spune Valentina Pelinel râzând.

Despre cât a slăbit după sarcină și după detoxifiere, despre micuțul Milan și familia ei, Valentina Pelinel vorbește pe larg în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, difuzată duminică, de la ora 16.30, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest