Ooo, dar ce avem noi aici? Buzdugan, în ipostaze tandre cu o "bunăciune" din showbiz. Ghiceşti ai cui sunt sânii apetisanţi?

+2 click pentru
galerie

Buzdu a postat pe Facebook o fotografie pentru care mulţi bărbaţi l-au invidiat. În imagine, realizatorul radio ţine strâns în braţe una dintre cele mai dotate vedete feminine din showbiz şi ei tare, se pare, că-i mai place.

Daniel Buzdugan şi Roxana Vancea se numără printre vedetele care au dat curs unei noi provocări marca Antena 1. Cei doi se numără printre vedete care vor participa la show-ul verii, "Splash- Vedete la apă", şi, atunci când nu filmează, se fotografiază în culise pentru a le arăta prietenilor virtuali cum se distrează.

"Concurs: cine vede ce culoare are cămaşa de pe umeras?:)) În curând Splash: Vedete la apa, la Antena 1", a scris Buzdu pe Facebook în explicaţia fotografiei de mai sus. Cum era de aşteptat, prietenii virtuali au avut ochi doar pentru bustul Roxanei Vancea.

"Ce cămaşă?", "Eu nici nu găsesc cămaşa în fotografie" sau "Cred că numai la cămaşă te cândeai şi tu" sunt doar câteva dintre comentariile postate de prietenii lui Buzdu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro