Iulia Vântur a spus TOT. Cine îi zice "Bună dimineaţa" în India. Răspunsul care te va surprinde total

Iulia Vântur s-a întors din India şi a declarat că acolo se concentrează pe muzică şi pe dans, marile ei pasiuni din copilărie. Frumoasa vedetă TV a dezvăluit că în India "mi-am construit o bucăţică din viaţă". Dar a refuzat orice discuţie pe tema relaţiei cu actorul Salman Khan, despre care s-a scris atât de mult.

"Ce se întâmplă în India? Deocandată, testez. Iau cursuri de muzică. Toată viaţa mea am avut această pasiune. Încep cu începutul, cu muzica indiană. Am început să înţeleg limba indiană. E o limbă foarte grea. Sunt fericită din punct de vedere personal. Cine mă face fericită? Eu mă fac pe mine fericită. România e casa mea, dar în India am o bucăţică de viaţă construită, am prieteni, îmi place. India e destinaţia mea preferată", a declarat frumoasa Iulia.

Vântur neagă că Salman Khan a făcut-o să îndrăgească India. Alt bărbat e "vinovat" de asta, Mircea Eliade şi al său celebru roman "Maitreyi". "Cum m-am apropiat de India? Prin Mircea Eliade. Aceea a fost prima poartă spre India, Maitreyi. Atunci am înţeles profunzimea locului, a culturii. Îşi păstrează tradiţiile, vârstnicii poartă costumele tradiţionale. Generaţia tânără e mai deschisă decât la noi. Mie îmi place foarte mult să dansez. O fac cu tot sufletul" , a adăugat fosta prezentatoare de ştiri şi de emisiuni.

Întrebată "Cine îţi spune Buna dimineaţa?", Iulia a evitat un răspuns ferm: "Mulţi oameni, depinde cine are treabă cu mine. Mă refer profesional, să nu se înţeleagă altceva".

Iulia s-a ţinut de glume când a fost întrebată care este destinaţia de vacanâă preferată: răsăunzând "Hârlău". Evident, nu orăşelul de lângă Iaşi nu era răspunsul corect, ci India.

Sursa foto: Spynews.ro

CITEŞTE ŞI: 

Cum a primit Iulia Vântur veștile despre Salman Khan

Iulia Vântur şi-a schimbat look-ul. Fosta blondă a devenit acum...

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro