VEDETĂ de la NOI SCOASĂ DIN MINŢI! A luat chip de nebunie, după ce a rămas fără permis: "Această mizerie nu se poate întâmpla decât în România!"

I s-a luat permisul pentru o zgârietură! Vedeta e revoltată până peste cap de un "accident" despre care nici măcar nu ştie, dar la care a participat!

Poliţia Română l-a scos pe Silviu Andrei din pepeni! DJ-ul "păcătos" a postat fotografia pe facebook cu aşa-zisa "zgârietură" şi a început să se plângă despre ce i s-a întâmplat!


"Permis suspendat 30 de zile pentru o zgârietură de vopsea nedeclarată la tamponări uşoare (!!!) în urma unui accident (!???!!) de care eu nu-mi amintesc şi pe care ei nu-l pot proba! Nu există poze, filmări etc. Doar declaraţia unuia cu o dubă de marfă că l-am <<accidentat>>. Presupusul accident s-a petrecut în 4 aprilie 2015 (!!!). Dovada 15 zile. N-am vrut să semnez procesul verbal şi au zis că în acest caz mi-l trimit prin poştă. Legal, ei îl trimit în termen de 60 de zile. (!!!) Fără procesul verbal nu îi poţi acţiona în justiţie, nu poţi obţine certificatul de grefă de la judecătorie şi prin urmare nu poţi să reprimeşti permisul până la clarificarea speţei în instanţă. Matematic, aştept procesul verbal din data de 7 octombrie. Hârtia vine din Bucureşti, deci loco. O bătaie de joc. Această mizerie nu se poate întâmpla decât în România!", a scris Silviu negru de supărare. 

Sursă foto: Facebook / Antena 1

A.C.

Citeşte şi:
Cel mai păcătos selfie! Oana Zăvoranu s-a pus capră pentru Silviu Andrei

Colegul lui Dan Capatos, lovitură incredibilă! Maşina lui Silviu Andrei a fost vandalizată de hoţi

VIDEO / Silviu Andrei a sărutat-o pe Daniela Crudu, în direct! DJ-ul "păcătos": "Lumea mă întreabă dacă m-am combinat cu ea!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro