Vedetă în dosarul "Prostituție în showbiz", distrusă de o poză! S-a făcut de tot râsul

+3 click pentru
galerie

Vedetă în dosarul "Prostituție în showbiz", distrusă de o poză! S-a făcut de tot râsul © Instagram

Una dintre tinerele implicate în controversatul dosar „Prostituţie în showbiz” a comis-o rău de tot. Detaliul jenant pe care bruneta l-a lăsat la vedere va șoca pe toată lumea.

Diana Gureşoaie, una dintre „divele” autohtone implicate în celebrul scandal „Prostituţie în showbiz”, a lăsat la vedere un detaliu jenant. Cu toate că pozează într-o femeie sexy şi apetisantă, adevărul este cu totul altul despre formele pe care le etalează „Strâmba lui Dodel”, aşa cum este cunoscută prin oraş Diana Gureşoaie.

Reporterii Spynews.ro au intrat în posesia unei poze care demonstrează adevărul despre trupul starletei. Mai exact, în fotografia cu pricina se observă destul de clar faptul că posteriorul brunetei este foarte afectat de celulită, iar pozele cu care tânăra încinge imaginaţia bărbaţilor pe diferite reţele de socializare sunt modificate aproape în totalitate.

Mai exact, în poza postată, Dianei i se poate vedea ”coaja de portocală” care i-a afectat ”partea din spate” și, la o privire mai atentă, se poate vedea că celulita i-a creat o adevărată ”groapă” în zona dorsală, lucru care îi distruge, cu siguranță, titulatura de ”bombă-sexy”.

Diana Gureşoaie a fost indicată încă de la început drept "capul răutăţilor" în dosarul „prostituţie în showbiz”, însă aceasta a negat vehement acuzaţiile. Conform anchetatorilor, împreună cu două dintre prietenele ei racola clienţi din cluburile de lux şi întreţinea cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV. Versată, cu relaţii la nivel înalt şi extrem de dedicată "meseriei", Diana Gureşoaie era permanent în căutare de noi talente. Aşa cum o dovedesc şi stenogramele, unul dintre clienţii fideli ai "strâmbei lui Dodel" era şi Ioan Neculaie, milionarul de la Braşov. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro