Anamaria Rosa Preda reacţionează după moartea Ionelei Prodan: "S-a stins din cauza aceleiași boli ca a tatălui meu"

+6 click pentru
galerie

Ionela Prodan a murit © Facebook

O veste extrem de tristă a fost făcută publică în urmă cu puţin timp. Anamaria Prodan a anunţat că mama sa, iubita artistă de muzică populară, Ionela Prodan, a murit. 

Ionela Prodan a murit, la spital, după ce a fost internată mai bine de trei săptămâni, luptându-se cu o boală extrem de grea. 

Ionela Prodan a murit. După tragica veste au început să curgă zeci de mesaje de condoleanţe şi de tristeţe, iar multe persoane publice şi-au exprimat profundul regret. 

"S-a mai stins o stea... Marea artistă Ionela Prodan a fost și va rămâne veșnic o emblemă a folclorului românesc! Îi mulțumesc pentru toate sfaturile, pentru toate cuvintele frumoase, pentru prietenia pe care o avea cu tatăl meu și pentru modelul demn de urmat pe care ni l-a oferit tuturor! Nu-mi vine să cred că acest om s-a stins din viață din cauza aceleiași boli ca cea a tatălui meu și nu numai... tot ce pot spune e că va rămâne întotdeauna în sufletele noastre această artistă minunată! Condoleanțe Anei, Ancăi și întregii familii! Știu cum este să îți pierzi un părinte... Dumnezeu să o odihnească în pace! Sper că s-a întâlnit în corul îngerilor cu tatăl meu și cu ceilalți artiști!" 😞 a transmis Anamaria Rosa Preda.

"Dumnezeule! Mare pierdere! Sufleţelul nostru bun, Ionela Prodan! Vă vom iubi mereu! Nu vă vom uită! Promit că voi face ceea ce mi-aţi spus! Mă voi ţine de cuvânt ! Promit ! a transmis şi Oana Turcu.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro