Vedetele, terifiate de mersul cu avionul! Frica de moarte nu le dă pace!

Vedetele, terifiate de mersul cu avionul! © Colaj

Câteva dintre vedetele noastre au trecut prin momente cumplite în aer şi recunosc că au ajuns tefere la sol datorită priceperii şi experienţei oamenilor ce pilotau aeronava.
Capatos, Buzdu şi Morar, Andreea Marin sau Adina Buzatu şi-au vazut moartea cu ochii, la mii de metri altitudine.

Dan Capatos a trăit spaima vieţii lui în timp ce zbura cu elicopterul. Realizatorul emisiunii "Extra Night Show" a mărturisit că a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce o bucată de plastic a intrat la motorul elicopterului în care se afla. Cel puţin asta a fost explicaţia pilotului.

Andreea Marin şi-a amintit cum a fost la un pas de tragedie şi cât de tare s-a temut pentru viaţa ei, atunci când a surprins-o furtuna în aer. "Zâna" se afla în avion, pe ruta Iaşi-Bucureşti, când rafalele de vânt le-au provocat mari probleme piloţilor, chiar dacă aveau experienţă mare. Andreea îşi aminteşte cu groază de acea întâmplare.

Şi Adina Buzatu s-a temut pentru viaţa ei în timpul unei călătorii cu avionul. Stilista se afla într-o cursă Dubai-Bucuresti, iar la aterizare, la aparatul de zbor a apărut o defecţiune tehnică ce nu le mai permitea piloţilor să aterizeze. După ce au survolat timp de 40 de minute cerul, pasagerii au început să se alarmeze şi să ceară informaţii.

Mihai Morar si Daniel Buzdugan au fost la un pas de a sfârşi într-un accident aviatic. Avionul care îi transporta la Iaşi a fost serios avariat cu un sfert de ora înainte de aterizare, după ce a lovit un stol de berze. Pilotul a reuşit să aducă avionul în siguranţă la sol şi abia la aterizare şi-au dat seama  Buzdu şi Morar că au fost la un pas de moarte. Avionul avea o gaura imensă în fuselaj după ciocnirea cu stolul de berze, informează Antena Stars.

Şi celebrităţile de peste hotare au trăit experienţe teribile, lucru care le-a făcut să se teama de moarte. Jennifer Aniston a trecut printr-o furtună puternică în timpul unui zbor cu avionul de la Toronto la New York. De atunci a căpătat o fobie legată de avioane, care, se pare, nu i-a trecut nici în ziua de astăzi. Megan Fox trăieşte şi ea cu teamă când merge cu avionul şi singurul mod în care-şi poate ţine emoţiile sub control este să asculte muzica lui Britney Spears.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro