Veronica A. Cara, la un pas de moarte! Mărturisirile fostei confidente a Biancăi Drăguşanu: "Îmi dispărea vocea, mă descompuneam la faţă şi nu puteam să respir!"

Invitată în platoul "Agentul VIP", Veronica A. Cara a făcut o mărturisire cutremurătoare. Fosta prietenă a Biancăi Drăguşanu a vorbit despre momentele de groază prin care a trecut.

Veronica A. Cara a avut mari probleme în casa în care a stat. Tânăra a fost la un pas de moarte, după ce un miros puternic i-a invadat casa şi îi bloca căile respiratorii.

"Eu am trecut printr-o experienţă care m-a adus la exasperare. Am locuit undeva într-o locuinţă în care simţeam un miros de gaze, numai la mine era. S-au agravat lucrurile, iar salvarea venea în fiecare seară. Alergiile pe care le făceam erau atât de puternice încât se terminau cu un edem, adică şoc anafilactic. În 50 de secunde poţi să mori dacă nu se intervine deoarece nu mai poţi respira. Îmi dispărea vocea, mă umflam, mă descompuneam la faţă şi nu puteam să respir. S-a descoperit că la subsol, în spatele a unor ţevi care treceau prin apartamentul meu, muriseră doi şobolani acum şase luni. Ei nu se descompuneau, făcuseră mucegai şi mirosul era ca de gaz. Prin aerisirile mele intrau nişte spori atât de toxici încât mie îmi opreau respiraţia", a declarat Veronica A. Cara, joi, în emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Veronica A. Cara a fost AGRESATĂ! Cât de mult s-a schimbat fosta "confidentă" a Biancăi Drăguşanu

Silviu Prigoană, intimidat la maximum! Dezvăluirea despre el care l-a făcut să roşească de ruşine


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro