Veste cutremurătoare pentru Monica Tatoiu! ”Are cancer! Durerile vor fi insuportabile”

Sursa: Facebook

Monica Tatoiu trece prin clipe de coșmar, iar cu multă durere în suflet a făcut anunțul trist pe una dintre rețelele de socializare. La scurt timp, fosta profesoară de matematică a primit o veste bună.

Cățelul Monicăi Tatoiu, Red, are cancer, iar vestea a întristat-o pe fosta profesoară de matematică. Monica Tatoiu a declarat că îi va face toate poftele până când acesta va fi răpus de chinurile groaznice ale bolii.

”Red are cancer. Am hotărat să îi dau toate bunătățile pe care le dorește. Să îi fac toate poftele până durerile vor fi insuportabile. Atunci o să ne luam la revedere, o să ne îmbrățișăm și o să punem lângă inimă toate imaginile frumoase din această lume. Ființele frumoase ne luminează prea puțin. Să ne bucurăm de ele câtă vreme Dumnezeu ne îngăduie.”, a scris Monica Tatoiu pe una dintre rețelele de socializare.

Fosta profesoară de matematică este o iubitoare de animale. Monica Tatoiu a avut mai multe pisici, căței, broască țestoasă. Cățelușul Red are cancer de colon, iar Monica Tatoiu l-a luat acum 4 ani de la poliție după ce cățelul a fost pensionat. Red era câine antidrog.

În urmă cu puțin timp, Monica Tatoiu a primit o veste bună în legătură cu Red. ”Au venit analizele din Germania. Polip inflamat. Cele din Romania vorbesc de carcinom malign faza initiala. Oricum ne operam saptamana viitoare ca sa prevenim ocluzia intestinala. Avem nevoie de stent uman, cam scump, dar ce nu facem noi pentru un Jadarm de elita iesit la pensie. Merita. Hip hip, ura!”, a anunțat Monica Tatoiu. Se pare că medicii veterinari din România au greșit diagnosticul.

Monica Tatoiu este una din cele mai controversate şi puternice femei din România. Fostă profesoară de matematică şi afaceristă de succes, ea a fost dintotdeauna dezinhibată şi a vorbit deschis pe marginea oricărui subiect, iar acest lucru i-a atras şi numeroase antipatii.

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro