Veste incredibilă pentru fiicele lui Vadim Tudor! Au primit un ajutor nesperat de la un milionar celebru!

La doar o zi de la decesul „Tribunului” apăreau primele dezvăluiri făcute chiar de fiicele acestuia, Lidia şi Eugenia, dar şi de mama lor, Doina, din care reieşea faptul că Vadim Tudor s-a stins din viaţă lăsând în urmă o serie de complicații financiare care păreau fără rezolvare. Mai exact, precizau moștenitoarele politicianului, datoriile lui erau imense. Acum însă, cele trei au primit o adevărată ”gură de aer” de peste Ocean.


Impresionat de situaţia financiară a fetelor un milionar român le-a promis că le va ajuta cu bani. Şi chiar a făcut-o. Nick Rădoi, considerat unul dintre cei mai bogaţi români din Statele Unite ale Americii, s-a declarat tot timpul un mare simpatizant al lui Corneliu Vadim Tudor.

Nick Rădoi şi-a onorat promisiunea făcută fiicelor lui Vadim Tudor

Chiar dacă nu s-au cunoscut vreodată, Nick Rădoi intenţiona ca la următoarea sa vizită în România să-l contacteze pe „Tribun” şi să discute cu acesta despre finanţarea celor două publicaţii patronate de acesta. Dar, pentru că Vadim a murit acum două săptămâni, Nick Rădoi a decis să le sprijine financiar pe cele două fiice ale acestuia.

Eugenia şi Lidia pot sta liniştite din punct de vedere financiar. Au primit un ajutor nesperat din America

El a trimis o importantă sumă de bani care va fi înmânată fiicelor lui Vadim de către amica apropiată a miliuonarului, Andreea Antonescu. „Vadim a fost un nume emblematic pentru cultura română. Atunci când am spus că le voi ajuta pe fetele lui, nu am glumit. Chiar mi-am onorat această promisiune”, a explicat Nick Rădoi pentru Spynews.ro.

Citeşte şi:

Moartea lui Corneliu Vadim Tudor l-a dărâmat pe Dan Bursuc! ”Este cea mai proastă veste pe care o puteam primi”

Ultimul articol al Tribunului: "Românii i-au aplaudat pe ruşi în picioare"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro