Veste îngrozitoare pentru fanii unei actriţe celebre! A mărturisit că suferă de o boală care o poate omorî în orice moment

Sursa foto: Hepta

O actriţă de seriale foarte cunoscută a aflat de curând că suferă de o maladie care îi pune viaţa în pericol în fiecare moment.

Jamie-Lynn Sigler, cunoscută în special pentru rolul din serialul de televiziune "Clanul Soprano", a mărturisit că suferă de aproape 15 ani de scleroză multiplă.

 În vârstă de 34 de ani, ea a relatat că a suferit un "șoc" și a trecut printr-o stare "de confuzie" atunci când a fost diagnosticată cu această cumplită boală și că o vreme nici nu a vrut să accepte dificila situație. Artista, care s-a căsătorit recent cu jucătorul de baseball Cutter Dykstra și care are un fiu de doi ani, a declarat revistei "People" că, în noua etapă din viața ei, nu mai vrea "să păstreze secretul" legat de starea sa de sănătate, scrie Agerpres.

Jamie-Lynn Sigler a afirmat că maladia "face parte" din ea și a povestit că nu poate să meargă prea mult fără a face pauze de odihnă. "Nu pot să fug și nici să interpretez personajul unui supererou", a spus ea, în glumă. "Pot să urc scările, dar nu este prea ușor. Când merg, trebuie să fiu atentă la fiecare pas, lucru deranjant și frustrant", a adăugat ea.

Cu toate acestea, trebuie să "ai o atitudine de luptător" în relația cu boala, pentru că, în caz contrar, aceasta "poate să preia controlul asupra vieții tale", a atras atenția Jamie-Lynn Sigler.

Tânăra vedetă a explicat că își dorește să schimbe "părerea oamenilor în legătură cu această boală" și să îi determine pe cei care suferă de scleroză în plăci să fie convinși că aceasta nu înseamnă "sfârșitul".

T.S

Citeşte şi: 
Sexul oral i-a venit de hac. Ce spun specialiștii despre Michael Douglas
Eminem, în doliu. A fost găsită moartă după o supradoză


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro