Veste mare pentru o vedetă de televiziune! A născut un băieţel perfect sănătos

+4 click pentru
galerie

Ioana Maria Moldovan © Instagram

Prezentatoarea tv Ioana Maria Moldovan a adus pe lume primul ei copil.

Ioana Maria Moldovan are 34 de ani şi este în culmea fericirii. Visul ei de a deveni mamă s-a împlinit, iar aceasta a născut un băieţel pefect sănătos.

"Acum şi în povestea mea frumoasă de viaţă apare o minune pe care ne-am dorit-o foarte mult timp: o să avem un copil", a declarat Ioana Maria Moldovan pentru okmagazine.ro.

Micuţul, care va purta numele Andrei Ioan, a luat primul zece din viaţa lui la naştere, câtărind 3,2 kg. Prezentatoarea tv a optat să nască natural la un spital din Bucureşti.

Ioana Maria Moldovan are o relaţie de 12 ani, iar acum totul va căpăta un alt sens. "Şi? Copiii? Ai vreo relaţie? Dar copii când faceţi? Eşti bolnavă? Între timp relaţia pe care o am a împlinit 12 ani şi da, vom avea un copil. Ne era foarte uşor să ne despărţim. În 12 ani se întâmplă multe lucruri. Viaţa în doi nu e uşoară. Vrem să recunoaştem sau nu, cu toţii facem compromisuri. Uneori mai mici, alteori mai mari. Important e, până la urmă, când tragi o linie, ce ne uneşte", a mai declarat prezentatoarea tv.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro