Gabriela Cristea, însărcinată cu gemeni?

+2 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

S-a spus de-a lungul timpului că Gabriela Cristea ar fi gravidă, dar de fiecare dată ea a negat acest lucru. Acum, se pare că vedeta ar fi însărcinată şi nu cu un copil, ci cu doi.

Prezentatoarea TV ar fi optat pentru fertilizare in vitro şi nu ar fi însărcinată cu un copil, în pântecele ei fiind gemeni, conform Antena Stars.

"Veste şoc, Gabriela Cristea este însărcinată cu gemeni. A apărut azi în presă", au spus Bote şi Rocsana Marcu, azi, la Antena Stars.

Ştim că tot mai multe vedete optează pentru feritilizare în vitro şi nu ar fi exclus ca şi Gabriela Cristea să fi făcut la fel, ţinând cont de faptul că, demulteori, prezentatoarea tv şi Tavi Clonda au declarat că îşi doresc un copil. Până în momentul de faţă niciunul dintre ei nu au corfirmat faptul că ar aştepta un copil.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt căsătoriţi din 2015 şi nu au făcut un secret din dorinţa de a avea un copil, aşa că nu ar fi exclus ca noua imagine a prezentatoarei tv să fie cauzată de tratamentele pentru o eventuală sarcină.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro