Veste teribilă în lumea mondenă! Iubitul lui Betty Salam riscă închisoarea, din cauza unui gest huliganic!

+4 click pentru
galerie

Veste teribilă în lumea mondenă! Iubitul lui Betty Salam riscă închisoarea, din cauza unui gest huliganic! © Facebook

Incredibil, dar adevărat! Iubitul lui Betty Salam riscă să stea ani buni în spatele gratiilor. Ultima ispravă a bărbatului este de-a drepul scandaloasă. Cătălin Vişănescu a comis-o rău de tot, din cauza unei pasiuni la care nimeni nu s-ar fi aşteptat.

Cătălin Vişănescu, iubitul lui Betty, fata cea mare a manelistului Florin Salam, este un microbist împătimit. El este fanul echipei Academia Rapid, grupare care evoluează în Liga a IV-a şi care se vrea a fi continuatoarea vechiului Rapid. 

Recent, bărbatul a fost prezent în tribune la meciul dintre formaţia sa favorită şi Steaua, partidă disputată pe stadionul „Valentin Stănescu” din Giuleşti şi încheiată la egalitate, scor 1-1.  Acolo, Cătălin Vişănescu a fost protagonistul unui episod de-a dreptul scandalos. Cuprins de febra meciului de fotbal, acesta a aprins o fumigenă pe care a fluturat-o timp de câteva minute. Acest lucru îl poate costa destul de scump pe tânărul iubit al lui Betty Salam.

Conform Legii 4/2008, cunoscută drept legea „Mitică Dragomir”, pe arenele sportive este  interzis accesul cu materiale pirotehnice. Aşa că, pentru gestul pe care l-a făcut în tribunele stadionului giuleştean, Cătălin Vişănescu riscă pedeapsa cu închisoarea şi interzicerea accesului  pe arenele sportive din România.

 „Confecţionarea, deţinerea, încercarea de a introduce, introducerea, folosirea sau orice altă operaţiune fără drept cu produse incendiare, materii explozive, inclusiv articole pirotehnice, indiferent de categorie, în incinta arenei sportive, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 ani la 5 ani. (2) în cazul prevazut la alin. (1) se dispune faţă de invinuit sau inculpat măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive pe o perioada de la un an la 3 ani”, se arată în Articolul 35 din legea amintită.

Vor să se căsătorească

În altă ordine de idei, în luna septembrie, după ce a fost alături de Betty Salam într-o minunată vacanţă, în Spania, Cătălin Vișănescu a cerut-o pe brunetă în căsătorie, chiar pe aeroport. Deşi are doar 17 ani, Betty i-a spus ”DA” iubitului ei

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro