Veste tragică pentru Angelina Jolie! Ce lovitură dureroasă a primit actriţa după ce şi-a extirpat sânii de teama cancerului

Actriţa Angelina Jolie (37 ani) a primit o lovitură dură, la două săptămâni după ce a anunţat că şi-a extirpat sânii pentru că aflase că este predispusă genetic să se îmbolnăvească de cancer la sân. Mătuşa sa a murit, duminică, după o luptă dură cu cancerul.

Debbie Martin, sora mai mică a mamei Angelinei Jolie, avea 61 de ani şi se afla deja in coma in momentul producerii decesului. Potrivit presei internaţionale, soţul ei, Ron Martin, a declarat că aceasta avea aceleasi gene cu risc de producerea bolii  ca ţi Angelina - BRCA1.

"Angelina era foarte apropiată de Deb și a făcut tot posibilul pentru a o ajuta. Deb a susținut-o pe Angelina în decizia ei de a se opera preventiv. Dacă ar fi știut dinainte ce o așteaptă, și-ar fi făcut și ea o dublă mastectomie și și-ar fi îndepărtat ovarele chirurgical", a spus o sursă apropiată familiei.

Familia Angelinei pare blestemată. Şi mama actriţei, Marcheline Bertrand, a murit de cancer la sân in 2007, la vârsta de 56 de ani.

Angelina Jolie a decis să se supună unei duble mastectomii, după ce a aflat că este, asemenea mătușii ei, purtătoarea genei BRCA1, din cauza căreia prezența un risc de peste 80 % de a suferi de cancer la sân și de 50 % de a suferi de cancer ovarian. Actrița a dezvăluit că a suferit o dublă mastectomie, într-un editorial emoționant publicat în The New York Times, la jumătatea acestei luni. De asemena, vedeta de la Hollywood a declarat că vrea să se supună unei operații de extirpare a ovarelor, înaintea vârstei de 40 de ani.

Foto: Instagram


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro