Veste URIAȘĂ pentru Denisa Manelista! ”Îi voi dona ficatul meu”! Cine este bărbatul care ar face orice ca să o salveze

+14 click pentru
galerie

Denisa Manelista este grav bolnava

Vestea că Denisa Manelista este bolnavă i-a dat peste cap pe fanii vedetei și pe oamenii cu suflet mare. Iar din acest motiv, acum, sunt persoane care ar face orice sacrificiu pentru a o salva pe frumoasa artistă. Iar unul dintre ei a spus, clar și răspicat, că este dispus să îi doneze ficatul.

”O cunosc. Și ceea ce vă pot spune despre ea este că e un om minunat. Este o tânără de 27 de ani care trece prin clipe cumplite, pe nedrept. E|a este un om care a făcut doar bine, nu se comportă ca o vedetă, este extrem de bună cu cei din jur. Ultima oară am văzut-o anul trecut, iar acum, când am aflat ce a pățit, am decis să îi donez, dacă este posibil, ficatul meu”, ne-a spus un tânăr de 31 de ani, Nicolae Marian.


Dar, din ceea ce am aflat de la el, nu acestea sunt singurele motive pentru care Nicolae vrea să facă un asemenea gest altruist pentru cântăreață. ”Eu, când eram disperat, am primit, la rândul meu, ajutor de alți oameni mai mari. Atunci am învățat un lucru pe care am jurat să îl respect: dacă pot să ajut, indiferent de costuri, o fac. Așa cum Dinu Patriciu a salvat-o pe sora mea, când eram disperați, iar acum ea vede din nou, după o operație extrem de complicată, așa vreau și eu, acum, să o ajut pe Denisa”, ne-a mai explicat tânărul din București.
Mai mult decât atât, recunoaște el, faptul că Denisa este bolnavă l-a făcut să sufere și mai mult pentru că, explică Nicolae, este, cu adevărat, fanul ei. ”Mi-a plăcut întotdeauna cum cânta. Prima oară când am văzut-o a fost când a colaborat cu un vecin de-al meu, artist la rândul lui, cu care sunt prieten încă din copilărie. Mi-a plăcut și atunci de ea. Acum mai puțin de un an, am văzut-o din nou, lucra la un videoclip filmat chiar pe acoperițul blocului meu. Este un înger de fată, nu merită să pățească așa ceva. Are un suflet de copil, e cuminte, nu e o scandalagioaică, este bună la suflet, cum să o las să se stingă dacă o pot ajuta? Cum? Iar dacă suntem compatibili, îi donez fără nicio clipă de regret ficatul meu, oricum el se regenerează. Sufăr și eu un an, doi, dar știu că salvez o viață”, ne-a mai spus  Nicolae Marian.


Denisa Răducu, celebră în România sub numele de Denisa Manelista, pare să fie într-o situație extrem de delicată. Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea cântăreței care a făcut, de-a lungul timpului, furori cu frumusețea și cu talentul ei, suferă de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină. Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete. De altfel, acum câteva zile, când au vorbit ultima oară cu ea, apropiații vedetei muzicii de petrecere au avut parte de un șoc, de o rugăminte care ar face pe oricine să plângă. ”Rugați-vă pentru mine. Măcar cinci minute în fiecare seară, rugați-vă la Dumnezeu pentru mine. Doar El mă mai poate salva”, au fost cuvintele care au smuls lacrimi de durere. 
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro