Vestea care a reușit să o enerveze pe Oana Roman! ”Nu există niciun sâmbure de adevăr”

Vestea că Oana Roman s-ar fi împăcat cu medicul care a asistat-o la naștere și care, conform spuselor ei, a nenorocit-o, greșindu-i, de două ori, intervențiile medicale care ar fi trebuit să fie simple, au deranjat-o cumplit pe vedeta TV. Mai mult decât atât, Oana a decis să spună cum stau lucrurile, cu adevărat, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

În luna februarie a anului trecut, Oana Roman a adus pe lume o fetiță de nota zece. Și, chiar dacă părea că odată cu nașterea bebelușului va începe o perioadă de vis în viața ei, lucrurile nu au stat deloc așa, ci chiar dimpotrivă! Din păcate pentru vedeta TV, medicul care a operat-o nu a făcut-o așa cum ar fi trebuit, iar Oana a trăit un coșmar, luni la rândul, ea având nevoie de mai multe operații complicate pentru a-și reveni. Culmea, acum au apărut zvonuri cum că ea s-ar fi împăcat cu medicul care i-a făcut atât de mult rău, iar acest lucru a scos-o din sărite pe vedetă, aceasta luând decizia să povestească cum stau, de fapt, lucrurile.

”Nu există niciun sâmbure de adevăr cu privire la o împăcare între mine și el. Ar fi și culmea să mă împac cu el, eu nu am mai vorbit cu omul acela de când m-a operat, tot prost, și a doua oară, în martie anul trecut”, ne-a spus Oana Roman, deranjată de ideea că cineva ar putea insinua că l-a iertat pe medicul care a adus-o la un pas de moarte. Mai mult decât atât, Oana ne-a mărturisit că încă nu este complet refăcută. ”Trebuie să mă mai operez o dată, iar acest lucru înseamnă alte cheltuieli. Dar nu asta e problema, mă deranjează ideea că cineva ar putea spune că am vorbit cu acel om. El a dispărut complet, eu l-am căutat o perioadă, dar am renunțat de anul trecut încă să mai încerc să vorbesc cu el. Din momentul în care era să mă omoare și nici măcar nu și-a cerut scuze,m ce aș mai avea de vorbit cu un asemenea om? El nu ar trebui să profeseze în realitate, dar, la noi în țară, legislația în domeniu este extrem de greoaie. Mă gândisem să îl dau în judecată, dar am renunțat, nu aveam putere să mă lupt cu o legislație ca cea de la noi”, ne-a mai spus Oana.

Oana Roman a fost la un pas de moarte, imediat de a adus-o pe lume pe Maria Isabela. La patru zile de la cezariană, operaţia Oanei a început să sângereze, iar ea a mers la spital. Vedeta a fost la un pas de a face septicemie, din cauza complicaţiilor apărute. A fost operată din nou, dar fără succes! Ulterior, a apelat la alt medic. A ajuns din nou pe masa de operație şi i-a fost tăiată o bucată din muşchiul abdominal, iar în locul acestuia chirurgul i-a montat o plasă, reușind să-i salveze intestinul gros, deşi acesta îi fusese atacat puternic de infecţie.

Citește și:

Distanța i-a făcut să se iubească și mai mult! Oana Roman și Marius Elisei, pasionali în mijlocul străzii! Vezi cum e răsfațată vedeta TV de soțul ei

Lui Marius îi vor da lacrimile când va vedea această imagine! Cât a crescut fiica Oanei Roman de când el a plecat de acasă?

Oana Roman a decis! Și-a făcut bagajele, și-a luat fiica și a plecat! Avem dovada!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro