Vestea care i-a adus Denisei zâmbetul pe buze! Este singura ei alinare

+2 click pentru
galerie

Externată recent, după ce medicii s-au declarat neputincioşi în faţa diagnosticului cumplit, Denisa Răducu a avut parte de o surpriză.

De când a fost făcut publică situaţia gravă în care se află artista, oamenii au luat cu asalt pagina sa de Facebook, pentru a fi la curent cu starea de sănătate. În ultima perioadă, pagina oficială a artistei a "explodat", ocupând, conform statisticilor, locul doi la capitolul "Creşteri absolute", pe primul loc fiind o companie gigant din Statele Unite ale Americii. Iar faptul că Denisa a ajuns să aibă peste 1,2 milioane de fani în spaţiul virtual demonstrează că este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe, iar publicul este alături de ea în aceste momete grele.

Denisa Răducu se luptă de câteva luni cu o boală cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, pe care însă l-a întrerupt, singura ei șansă fiind, pare-se, o minune. ”Rugați-vă pentru mine!”, a transmis Denisa.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro