Vestea care va îndurera milioane de fani. Ce se întâmplă cu Patrick Dempsey, protagonistul din ”Anatomia lui Grey”

Patrick Dempsey foto: Hepta

Este unul dintre cei mai doriți bărbați de la Hollywood, iar vesdtea că divorțează le-a dat multe speranțe fanelor sale.

Patrick Dempsey a făcut ani întregi furori cu rolul său din ”Antomia lui Grey”, iar plecarea sa din celebrul serial american a dus la multe lacrimi din partea fanilor.

Nici pe plan personal nu i-a mers foarte bine în ultima perioadă, iar zvonurile despre un divorț cu soția sa au apărut de mai multe ori, iar anul trecut, aceasta a pus punctul pe i.

Paparazzii l-au surprins pe Patrick Dempsey alături de soția sa, la un eveniment foarte important, iar mai multe surse spun că cei doi au renunțat la ideea unei separări și că lucrează pentru ca relația să meargă bin, informează Radaronline.

În ianuarie 2015, Jillian Dempsey a cerut divorțul, după 15 ani de mariaj și trei copii împreună.

Jillian Fink, soţia lui Patrick Dempsey a depus deja actele de divorţ, după 15 ani de căsnicie. Motivele nu au fost dezvăluite presei, cunoscându-se doar faptul că au existat "diferenţe ireconciliabile". Femeia a solicitat şi custodia celor trei copii: Tallulah Fyfe, de 12 ani, și gemenii Sullivan Patrick și Darby Galen, de șapte ani, precum şi pensie alimentară.

Patrick Dempsey a mai fost căsătorit cu Rocky Parker, în perioada 1987 - 1994.

 V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro