Veste-bombă în showbiz! Alina Radi s-a despărţit de tatăl copilului ei: "De astăzi relaţia noastră a luat sfârşit o dată pentru totdeauna!"

Alina Radi a devenit mămică anul trecut, însă tatăl copilului ei este un bărbat însurat. Deşi relaţia lor părea că merge ca pe roate, cântăreaţa a anunţat în urmă cu câteva minute că cei doi s-au despărţit.

Înainte să o cunoască pe Alina Radi, Achim avea o relaţie care nu mai mergea cu o altă femeie. Din păcate, chiar dacă Achim a băgat divorţ de soţia lui, cântăreaţa a considerat că e mai bine să meargă pe drumuri separate.

"De astăzi relaţia noastră a luat sfârşit o dată pentru totdeauna şi cred că e cea mai bună decizie în ultimii 15 ani. Chiar dacă a băgat divorţul, din păcate, e prea târziu. Prea multe minciuni şi falsitate şi o rog pe mămica lui să îşi vadă de ciobănia ei şi poate să se ducă liniştită la Doamne Doamne că băiatul ei de azi se va întoarce acasă, că altă variantă nu este. O zi bună, dragii mei", a scris Alina Radi pe Facebook.

Contactată de către reporterii SPYNEWS.ro, Alina Radi a mărturisit că incompatibilitatea dintre cei doi au dus la sfârşitul relaţiei. "De un an nu mai mergeau lucrurile între noi. Au fost prea multe minciuni, prea multe promisiuni. Cel mai bine să ne vedem de vieţile noastre. Eu am dat la o parte cariera mea pentru el şi am greşit enom. Nu-mi pare rău că ne-am despărţit, iar eu nu am nevoie de nimic de la el. S-au spus foarte multe, însă eu nu am stat niciodată cu el pentru bani sau lucruri materiale", a spus cântăreaţa de muzică populară, în exclusivitate.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

FOTO / Ei au devenit părinţi în 2015! Vedetele care trec în noul an cu familia mărită

La cine se gândeşte amantul Alinei Radi atunci când e în pat cu ea? Amănunte incendiare dintr-un triunghi amoros buclucaş!

Prima apariţie televizată a Alinei Radi alături de tatăl copilului ei: "Toţi sunt împotriva noastră!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro