Vești fantastice pentru Cristi Borcea! Ce s-a întâmplat, la Miami, după uraganul care a devastat orașul

+2 click pentru
galerie

Uraganul Irma a devastat Florida, Miami, cel mai mare oraș al statului american, fiind evacuat de autorități. Acum însă, de câteva zile încoace, lucrurile au început să revină la normal, iar oamenii să se întoarcă acasă.

Plecată, alături de cei doi copii ai săi, din Miami, Alina Vidican are vești bune. Mai exact, întoarsă în apartamentul de milioane de euro pe care îl are acolo, vedeta a cosntatat că totul este în perfectă ordine în casă și că uraganul Irma nu a cauzat mari distrugeri în zona în care locuiește.
Din fericire, atât Alina, cât și cei doi copii ai ei și ai lui Cristi Borcea au fost, în toată această perioadă, în deplină siguranță, iar acum, odată întorși acasă, au constatat și faptul că nu au suferit pierderi materiale semnificative, apartamentul în care locuiește, securizat anterior împotriva furtunii cumplite, fiind neatins.
Uraganul a lovit cu putere zona de coastă a Peninsulei Florida. Pornit ca un ciclon tropical apărut deasupra Atlanticului în septembrie 2017, cel mai intens din anteriorii 10 ani, el a ajuns la coasta Floridei ca uragan de categoria 5. În total, în toate țările lovite, uraganul a produs pagube de peste 30 de miliarde de dolari.
Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. După aproape un an în care au tot negociat despărțirea, Cristi Borcea este un bărbat liber să-şi refacă viaţă. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor. Între timp, Cristi Borcea îşi ispăşeşte cei 6 ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în "Dosarul transferurilor".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro