Vești cumplite pentru Oana Lis! Se pregătește de înmormântare!

Este una dintre cele mai efervescente personaje din showbiz-ul autohton, mereu cu zâmbetul pe buze, dar de data aceasta nimic nu o mai poate face să iasă din starea de neputinţă în care se află. Oana Lis trece prin momente cumplite, iar soţia fostului primar al Capitalei nu poate face absolut nimic.

Chiar dacă este una dintre cele mai non-conformiste vedete de la noi, iar multe dintre apariţiile ei TV au avut la bază scandalurile cu familia ei, Oana Lis este acum într-o situaţie destul de complicată, din cauza unei mătuşi, care are probleme grave de sănătate.


Internată într-un spital din Capitală, mătuşa Oanei Lis se află într-o stare destul de gravă de sănătate, femeia fiind în comă, iar medicii nu sunt foarte optimişti în ceea ce priveşte ameliorarea stării ei.


Pentru a o ajuta, tatăl Oanei Lis a venit în Capitală, cei doi pregătindu-se, cel mai probabil, pentru ceea ce este mai rău, medicii fiind rezervaţi cu privire la o îmbunătăţire a stării de sănătate a femeii.

Citeşte şi:

VIDEO / Oana Lis, speriată de moarte în supermarket! "M-a muşcat o haită de 20 de câini"

Viorel Lis a ajuns pe stradă! Poliția l-a dus la secție

VIDEO / Oana Lis nu a știut versurile uneia dintre cele mai cunoscute piese ale formației Holograf: ”Eu ascult mai mult Fuego”


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro