Vești proaste pentru fanii serialului ”Friends”. Anunțul de ultimă oră al unuia dintre protagoniști

Prietenii tăi / foto: Facebook

Serialul ”Friends” a fost urmărit de milioane de persoane din întreaga lume, iar la 12 ani de la încheierea sa, există în continuare multă lume care îi iubește pe celebrii actori.

Joi, postul de televiziune NBC a anunţat că actorii din serialul "Prietenii tăi/ Friends" se vor reuni luna viitoare, pentru prima dată după încheierea acestui show TV în 2004, pentru a înregistra un episod special sub forma unui tribut adus regizorului de comedie James Burrows, în vârstă de 75 de ani

Matthew Perry, interpretul personajului Chandler din serialul "Prietenii tăi", a anunţat că nu va putea participa la înregistrarea episodului special, programată de NBC pentru luna februarie.

Actorul şi-a motivat absenţa explicând că are repetiţii pentru un spectacol de teatru.

 "Cu alte cuvinte, aceasta nu va fi reunirea pe care o aşteptau oamenii", a spus Lisa Kasteler.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer şi Matt LeBlanc, foştii colegi de platou ai lui Perry din serial, sunt aşteptaţi să ia parte la show-ul TV, care este programat să fie difuzat de NBC pe 21 februarie.

Prietenii tăi (titlu original Friends) este un sitcom american creat de David Crane și Marta Kauffman, care a fost difuzat pe postul american NBC din 22 septembrie 1994 până pe 6 mai 2004. Serialul se concentreazǎ asupra vieților unui grup de prieteni din cartierul Manhattan, New York. Serialul a fost produs de compania Bright/Kauffman/Crane Productions, în asociere cu Warner Bros. Television. Producǎtorii executivi inițiali au fost Crane, Kauffman și Kevin S. Bright, mulți alții fiind promovați în sezoanele următoare.

În termeni monetari, Prietenii tăi este cel mai de succes sitcom din toate timpurile. Spre sfârșitul filmărilor, actorii erau plătiți cu $1.000.000 pe episod.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro