Vezi ce gest uluitor a făcut Radu de la „Mireasă pentru fiul meu” din dragoste pentru iubita lui! Orice femeie și-ar dori așa ceva din partea jumătății ei

S-au mutat împreună după doar o săptămână din momentul în care s-au cunoscut, iar apoi el a şi cerut-o de soţie, răspunsul ei fiind bineînţeles unul pozitiv. Acum Radu are de gând să ducă relaţia lor la un alt nivel, iar numele tatuat al iubitei lui este doar primul pas.

Radu, fostul concurent din casa „Mireasă pentru fiul meu”, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Alya. De altfel, pentru tânăra care a reuşit să îi cucerească inima, după doar o săptămână, Radu a părăsit Bucureştiul pentru a se muta în Sibiu.


Frumoasa Alya şi Radu sunt extrem de îndrăgostiţi unul de celălalt şi au vrut să aibă o amintire a relaţiei lor, astfel că cei doi şi-au tatuat numele celuilalt, dorind astfel să se simtă mereu unul aproape de celălalt. „Stăteam de vorbă despre tatuaje, iar eu am zis că mi-aş face un tatuaj, iar atunci el a spus că vrea să îşi tatueze numele meu, pentru că sunt nevasta lui şi mă iubeşte, şi aşa am ajuns să ne facem tatuaje cu numele noastre”, a spus Alya.


Radu însă nu se opreşte aici, el dorind să îşi mai facă şi alte tatuaje, dintre care unul chiar cu chipul viitoarei lui soţii, de care nu poate sta despărţit nici măcar câteva ore. „Radu nu se opreşte doar la tatuajele pe care ni le-am făcut, el dorindu-şi să îşi tatueze şi portretul meu. Cred că aşa ar simţi că sunt mereu lângă el, pentru că mi-a spus că nu poate sta nici două ore fără mine, pentru că i se face dor”, a mai spus Alya.

Citeşte şi:

Ce a decis Radu de la "Mireasă pentru fiul meu"? Plăteşte banii sau face muncă voluntară?

UPS! Un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", surprins în fundul gol! Cuvintele sunt de prisos

VIDEO / S-a aflat acum! Motivul emoţionant din cauza căruia Radu a sărit gardul casei "Mireasă pentru fiul meu"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro