Vezi ce le aşteaptă pe fetele lui Pepe! Artistul face dezvăluiri ŞOCANTE

Este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti de la noi, iar familia pe care o are îl face să se simtă pe deplin împlinit. Pepe se poate considera cel mai norocos bărbat din lume, iar frumoasa lui soţie şi cele două fetiţe sunt dovada vie a acestui lucru.Odată cu venirea pe lume a Rosei, viaţa lui Pepe şi a Ralucăi a căpătat un alt sens, iar viaţa de familie, cu două fete a fost cu atât mai frumoasă. Chiar dacă fericirea a întrecut orice imaginaţie, Pepe nu s-a putut abţine să nu se gândească şi la momentul în care cele două minuni din viaţa lui vor creşte. „Cred că voi fi un tată terorist. Eu voi rămâne în lumea asta, deci voi fi mereu în spatele lor. Fetele mele nu vor putea face nimic fără că eu să ştiu. Mă cunoaşte toată lumea în oraş, deci, chiar dacă nu voi vrea să aflu, mă va suna cineva să îmi spună”, a spus, vizibil amuzat, Pepe.


Nici soţia lui Pepe nu scapă de ochii ageri ai artistului, chiar dacă între ei nu poate fi vorba de neîncredere. „Şi Raluca când iese undeva cu fetele, eu ştiu exact unde a ajuns şi când, pentru că mă sună toată lumea care o vede să îmi spună, chiar dacă eu ştiu de la ea unde merge”, a mai spus Pepe.


Cu timpul, probabil, percepţia lui Pepe despre „meseria” de tată se va schimba, şi chiar dacă acum crede că va fi un tată sever, atunci când Maria şi Rosa vor creşte, el nu va mai gândi aşa. „Este departe momentul acela, nu vreau să mă gândesc încă la el. Vreau doar să mă bucur de fetele mele”, a mai adăugat artistul.

Citeşte şi:

Cum se vede Pepe peste zece ani de zile: "Cu un băiat de mână şi cu încă o fată!"

Schimbare TOTALĂ în viața lui Pepe! Vezi ce decizie surprinzătoare a luat cântărețul și care este motivul

VIDEO / Giani Kiriţă s-a accidentat la "Splash! Vedete la apă"! Pepe: "Este cea mai urâtă săritură pe care am văzut-o!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro