Viața unui concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu” se schimbă radical! Iubita i-a făcut deja bagajele!

S-au mutat împreună după doar o săptămână din momentul în care s-au cunoscut, iar apoi el a şi cerut-o de soţie, răspunsul ei fiind, bineînţeles, unul pozitiv. Acum, cei doi au de gând să ducă relaţia lor la un alt nivel, chiar să părăsească definitiv din România.

Radu, fostul concurent din casa „Mireasă pentru fiul meu”, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Alya. De altfel, pentru tânăra care a reuşit să îi cucerească inima, după doar o săptămână, Radu a părăsit Bucureştiul pentru a se muta în Sibiu.


După ce a cerut-o de soţie într-un timp record, s-au mutat împreună şi au stabilit chiar şi data nunţii, Radu şi Alya au luat o decizie radicală, chiar înainte de finalul anului. „În ianuarie plecăm în Londra. Eu am un contract foarte bun de modeling, iar Radu mă va urma bineînţeles. Avem şi foarte mulţi prieteni acolo, deci şi lui îi va fi uşor, mai ales că Radu se descurcă în orice situaţie şi cu orice loc de muncă”, a declarat Alya.


Chiar dacă toţi ar spune că s-au grăbit cu cererea în căsătorie, chiar şi cu nunta, Alya şi Radu vor mai mult de atât, și anume să îşi mărească familia. „Vrem să vină barza mai repede, dar se lasă aşteptată. Amândoi ne dorim foarte mult acest lucru, dar ea nu vine şi nu înţelegem de ce. Poate nu este momentul potrivit”, a mai spus Alya.

Citeşte şi:

Radu Gorgan de la "Mireasă pentru fiul meu" se pregăteşte de nuntă, dar asta nu ţine femeile departe de el! "Ce ţi-aş face...!"

Se căsătoresc! Radu de la „Mireasă pentru fiul meu” este ca şi luat! „Mai avea puţin şi plângea”

Radu de la "Mireasă pentru fiul meu", mesaj emoţionant pentru iubita sa! "Cea mai frumoasă zi e atunci când..."


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro