Viaţa de artist: noapte vesel, ziua trist! Celia, mărturisiri cutremurătoare: "Am avut momente dureroase, am simţit că totul e în zadar!"

Celia se consideră o femei împlinită de când a devenit mămică. Are o relaţie frumoasă cu un australian, iar în curând va reveni pe piaţa muzicală cu un nou proiect.

Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars, Celia a dezvăluit că în ciuda vieţii aparent perfecte pe care o are, a avut parte şi de multe momente dureroase, în care nu şi-a găsit liniştea.

"Pentru a sta mai mult în România trebuie să mai punem pe roate câteva afaceri aici. Şi plănuim să ne mutăm aici. Dar este bine şi ca soţul meu să se simtă ca acasă aici. Mi-a fost greu în Australia, că eram departe de muzică.

Datorită faptului că sunt mămică, am fost nevoită să stau departe de scenă. Am avut şi nişte probleme de sănătate, dar mai multe s-a făcut tam tam în presă.

Am avut momente de tristeţe, am simţit că toatele visele pe care le aveam s-au spulberat şi era dureros. Au fost momente în care am simţit că totul a fost în zadar. Dar apoi, mi-am mai revenit," a spus Celia, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

De asemenea, cântăreaţa a mărturisit că a început o coloborare cu Costi Ioniţă.

"Am am colaborare şi cu Costi Ioniţă, este un moment extraordinar", a mai spus Celia.

Artista a devenit mămică pentru prima dată anul trecut, pe 19 mai. Fiul ei a venit pe lume în urma unei operaţii de cezariană. În urmă cu doi ani,  Celia s-a cununat religios cu soţul ei, australianul Ardeli, iar ceremonia a avut loc la biserica din localitatea hunedoreană Ghelari, unde mireasa şi-a făcut apariţia într-o maşină de epocă decapotabilă. Cei doi s-au căsătorit civil în luna mai a anului 2013, în Australia.

Vezi video aici.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

Ce şi-a făcut la faţă? Imaginea pe care Celia nu ar fi trebuit să o facă publică

Mărturie sfâșietoare a unei celebre cântărețe de la noi! Artista povestește că se simte incompletă

Decizie ULUITOARE a Celiei! După o naștere cu probleme, cântăreața a CEDAT!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro