VIDEO / Viaţa intimă nu mai e ce-a fost? Mărturisirea sinceră a lui Adrian Enache: "Prefer să dorm singur!"

Iuliana Marciuc şi Adrian Enache trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de 20 de ani. Relaţia lor nu a fost întotdeauna roz, dar au reuşit să depăşească momentele grele.

Invitat în emisiunea "Star Chef" de la Antena Stars, Adrian Enache a făcut dezvăluiri incendiare. Chiar dacă o iubeşte mult pe Iuliana Marciuc, cântăreţul preferă să doarmă singur.

"Orice femeie poate fi înmuiată. Femeia trebuie să fie copleşită de cuvinte frumoase. Femeia este modul meu biologic în care mă desfăşor. Prefer să dorm singur pentru că mă mişc mult în timpul somnului. Nu-mi place să dorm în aceeaşi poziţie. Iubesc 9 femei: cele 7 note muzicale şi cei doi copii ai mei. În fiecare zi trebuie să fie alta. Nu trebuie să te repeţi. Îndrăgosteala trebuie să ţină 15-20 de ani. O femeie trebuie să fie foarte inteligentă şi să aibă simţul umorului", a declarat Adrian Enache, duminică, în emisiunea "Star Chef" de la Antena Stars.

Iuliana Marciuc şi Adrian Enache au împreună un băieţel în vârstă de 10 ani, pe nume David. Artistul mai are o fiică, Diana, din prima căsnicie.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citește și:

Iuliana Marciuc, cu %*#@# la vedere! Aşa ceva ... / VIDEO

Dedicaţie emoţionantă de la Adrian Enache pentru Iuliana Marciuc! UITE CÂT SE IUBESC! / VIDEO

Cum a reacţionat Adrian Enache când a aflat că amanta Iuliana Marciuc este însărcinată


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro