Victor Slav dă din casă! Cum a cerut-o pe Bianca de soţie şi ce destinaţie au ales pentru luna de miere

Au fost suficiente 6 luni pentru ca Victor Slav să-şi dea seama că Bianca Drăguşanu este jumătatea lui, iar vestea că cei doi se vor căsători a luat în surprindere pe toată lumea. Prezentatorul rubricii "Vremea" recunoaşte că nici el nu se aştepta să se aşeze la casa lui prea curând. Cum a reuşit roşcata să-l cucerească, aflăm chiar de la el.

"Nu mă gândeam, totul a venit natural, fără să planific ceva sau să mă gândesc foarte mult la acest lucru. Nu mi-a luat foarte mult timp pentru că ştiam genul de inel care-i place. Ne pregăteam să ieşim în oraş, nu era nimic planificat... Bianca încă se îmbrăca în momentul în care i-am spus că vreau să-i fac o surpriză. I-am pus mâinile la ochi ca să nu vadă despre ce e vorba, iar ea tot încerca să-mi desfacă palmele. Apoi i-am dat inelul, a deschis ochii şi am văzut-o întâi mirată, apoi fericită. Nu i-a venit să creadă, se uita cu ochii mari la mine... A fost foarte emoţionant...
În prima fază, Bianca a crezut că este o glumă, iar mai apoi am simţit cum trăieşte cu mare emoţie momentul", a spus Victor pentru revista Pro Tv Magazin.

Întrebat dacă este pregătit 100% să-şi întemeieze o familie, acesta a spus: "Dacă am făcut acest pas... clar sunt pregătit şi o consider jumătatea mea".

Dacă marele evenimentul nu este plănuit încă în amănunt, nu acelaşi lucru se poate spune despre luna de miere. Cei doi ştiu că vor merge într-o destinaţie exotică, ca Republica Dominicană sau Bora Bora.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro