Atenție!
Conținut pentru adulți!

VIDEO 18+ / Imaginile care nu vor ajunge niciodată la TV! Producătorii emisiunii "Insula iubirii" vor înnebuni când vor vedea pe ce am pus mâna

+5 click pentru
galerie

Patru cupluri, 12 ispite și o locație exotică, cadrul perfect pentru a testa fidelitatea și încrederea pe care parterenerii le au unul față de celălalt. Aflați într-o țara străină, într-un context diferit, filmați 24 de ore din 24 și ispitiți la fiecare pas, ținerii aflați pe "Insula iubirii” au reacții la care nici măcar ei nu se așteptau.


 

Spynews.ro a intrat în posesia unor imagini extrem de fierbinți filmate într-unul din dormitoarele din Thailanda. Aflaţi pe "Insula iubirii", amorezii şi ispitele pun în practică toate fanteziile! Doi dintre protagoniştii show-ului "Temptation island - insula iubirii" şi-au făcut de cap după apusul soarelui, iar imaginile pe care am pus mâna sunt ...interzise minorilor! Mai explicit de atât nu există, iar filmarea se pare că prezintă doar o mică parte din desfrâul de pe "Insula iubirii". Nu ştim dacă este vorba de un cuplu sau dacă vreuna dintre ispite a reuşit ceea ce şi-a propus, cert este că scene sunt demne de filme XXX!

Show-ul "Temptation island - insula iubirii" debutează la Antenă 1 duminică, 26 aprilie, de la oră 20:30!

ELE SUNT CUPLURILE CARE-ŞI TESTEAZĂ FIDELITATEA

Andreea Flavia Alb și Bogdan Ionuț Ghiceanu: „Suntem un cuplu funny”Bogdan a fost fotbalist profesionist până la vârsta de 27 de ani. A jucat la mai multe echipe din divizia B – Botoșani, Poli Iași, Voluntari. O accidentare la genunchiul drept l-a determinat să renunțe la acest sport, dar și-ar dori foarte mult să revină pe teren. Părinții Andreei au divorțat, iar ea a rămas cu mama ei, în Cluj Napoca. Când avea 9 ani a plecat la tatăl ei, în Germania, unde a rămas până la 21 de ani, când dorul de casă a făcut-o să revină în țară. Amândoi se așteaptă ca participarea lor în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” să fie o experiență frumoasă, un test care să le arate dacă sunt făcuți unul pentru celălalt. Dacă va fi așa, telespectatorii vor putea vedea în curând, la Antena 1.

Loredana Andreea Paraschiv și Liviu Nicolae Georgescu: „Suntem un cuplu de nebuni. Ne distrăm de joi până duminică!Loredana este studentă în anul II la Facultatea de Afaceri Internaționale, în Constanța, iar Liviu este administratorul propriei firme de amenajări interioare. Mare iubitor de câini de când se știe, Liviu are trei tatuaje care înfățișează aceste animale. Și Loredana are un tatuaj, însă cu semnătura lui Liviu și mesajul „Amore per sempre”. Loredana și Liviu se descriu simplu: „Suntem un cuplu de nebuni. Ne distrăm de joi până duminică. Avem mulți prieteni și suntem petrecăreți. Ne plac vacanțele și excursiile”. Au decis să participe la „Temptation Island – Insula iubirii pentru” că își doresc o vacanță, distracție și prieteni noi. Cât de mult se iubesc și dacă tentațiile își pot face loc în relația lor, telespectatorii Antena 1 vor afla în curând.

Andreea Ienciu și Cristian Iacob: „Suntem un cuplu puternic și deschis la aventuri”Andreea, pasionată de fitnes, este studentă la Tehnică dentară, iar Cristian este culturist de performanță și studiază Dreptul. S-au cunoscut pe Facebook, acum patru ani, și spun că au o relație foarte strânsă. „Suntem un cuplu puternic și deschis la aventuri. Gândim la fel, ne certăm pentru că suntem extrem de încăpățânați. Ne cunoaștem foarte bine din toate punctele de vedere, ne completăm și suntem oameni ai extremelor”, se caracterizează ei. Lui Cristian i-ar plăcea ca Andreea să îi dăruiască trei copii, în timp ce ea și-ar dori doar doi. Au decis să participe la „Temptation Island – Insula iubirii” să se simtă bine și să trăiască o experiență nouă. Cât de solid este cuplul lor și cât de puternice tentațiile, în curând la Antena 1.

Petruța Maniga și Ovidiu Sabadas: „Suntem energici și plini de viață”Petruța și Ovidiu formează un cuplu de trei ani. Spun despre ei că sunt energici, plini de viață și că le plac experiențele noi. „Singurul meu viciu e fericirea, iar pentru a avea parte de ea tot timpul în cuplu nostru, sunt dispusă să fac orice. Mă întreb… el ar face?” spune tânăra. Participă la „Temptation Island – Insula iubirii” pentru că vor să trăiască o experiență nouă care, speră ei, să îi unească și mai mult.

VEZI AICI ISPITELE MASCULINEşi ISPITELE FEMININE!

Citeşte şi:

Adela Popescu l-a dat de gol pe iubitul ei: "Radu nu e îmbrăcat pe 'Insula Iubirii'!"

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro