VIDEO / 7 destinaţii interzise femeilor! Şi în România există un astfel de loc
Publicat pe 29.11.2016 la 10:20 Actualizat pe 29.11.2016 la 14:15
Este greu de crezut, dar este cât se poate de adevărat. În lumea secolului XXI încă mai există locuri în care accesul femeilor este interzis.
Este greu de crezut, dar este cât se poate de adevărat. În lumea secolului XXI încă mai există locuri în care accesul femeilor este interzis.
Una dintre destinaţiile pe care femeile ar trebui să o ocolească este Arabia Saudită. Nu este imposibil să mergeţi acolo, numai că este mai greu. Odată ce aţi ajuns pe tărâmul interzis nu veţi fi prea fericite. Oamenii au un comportament faţă de femei cu care româncele nu prea sunt obişnuite.
Şi Germania are o locaţie în care femeile au accesul interzis. În parcul Galaxy, din Bavaria, sexul frumos nu are voie să se dea în toboganul X-treme FASER.
Muntele Athos este o destinaţie de pelerinaj unde femeile nu au voie să meargă. De ce? Pentru că prezenţa lor i-ar putea zbuciuma spiritual pe călugării de acolo. Dar nu numai urmaşele păcătoasei Eva au accesul interzis pe munte, ci şi numărul animalelor femele este controlat. Nu cumva să fie prea multe! Deşi Parlamentul European a încercat să schimbe acestă regulă strictă, apelul n-a avut niciun rezultat fericit.
În India, femeile nu au voie să meargă la mormintele sacre Haji Ali Dargah Shrine din Mumbai, o destinaţie turistică extreme de căutată, care poate bifa pâna la 20.000 de turişti pe zi.
Muntele Omine din Japonia este un alt punct turistic de evitat. Numai bărbaţii au voie să escaladeze muntele pentru a ajunge la templu, pentru că femeile sunt considerate periculoase pentru liniştea călugărilor.
Şi în România există un loc unde femeile nu au voie să intre. Mănăstirea Frăsinei, din judeţul Vâlcea. Regula a fost impusă de Sfântul Ierarh Calinic în secolul al XIX-lea, care a decis ca în incinta mănăstirii să nu se mănânce carne şi să nu intre femeile, iar cele care vor încălca restricţia vor fi blestemate pentru totdeauna la nefericire.
R.P.