VIDEO / A dat opulenţa pe praful de la ţară! Monica Gabor şi sora ei s-au jucat pe un drum neasfaltat împreună cu Irinuca! Imaginile sunt de colecţie

© Sursa foto: Facebook

Pentru copiii din America, unde Monica Gabor trăieşte de câţiva ani împreună cu iubitul ei, Mr. Pink, nu există Paşte fără vânătoare de ouă. Recent venită în România, vedeta a implementat această aventură în care a băgat-o şi pe sora ei, dar şi pe fiica pe care o are cu Irinel Columbeanu. Cele trei s-au filmat, iar imaginile au fost făcute publice.

Monica Gabor a ajuns la ţară, la Bacău împreună cu sora şi fiica ei, Irinuca. Cele trei s-au jucat pe un drum de ţară "Egg hunt", adică "vânătoare de ouă". Monica Gabor şi sora ei mai mică au ascuns ouă de ciocolată în flori, iar nepoţii lor au misiunea de a le găsi.

"Acestea sunt ouăle pe care le vom ascunde în grădină pentru ca nepoţii să le găsească. Egg hunting. Eu sper să ascundem câte unul în fiecare floare. (...)",a  spus Ramona Gabor în înregistrarea de pe Facebook,

"Adică vânătoare de ouă. Dacă se uită? Vom face o vânătoare de ouă şi urmează să ascund şi eu câteva.", a zis Monica Gabor.

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au divorţat în 2011. La scurt timp, cenuşăreasa din Bacău ajunsă divă de Bucureşti s-a stabilit în America, acolo unde ar avea o relaţie cu un chinez, Mr. Pink, fetiţa cuplului, Irina, rămânând în grija tatălui. Pe parcursul anilor, Monica şi-a vizitat rar fiica, motiv pentru care afaceristul a decis să meargă în SUA, împreună cu fetiţa, pentru o scurtă perioadă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro