VIDEO / A făcut-o în văzul tuturor! Denisa Despa şi Simona Traşcă, atingeri pătimaşe!

+3 click pentru
galerie

VIDEO / A făcut-o în văzul tuturor! Denisa Despa şi Simona Traşcă, atimgeri pătimaşe! © Facebook

Două dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc au încins atmosfera într-un club de fiţe din Capitală. Denisa Despa, una dintre dansatoarele preferate amaneliştilor, şi Simona Traşcă au dat frâu liber sentimentelor, în văzul tuturor.

Cele două frumuseţi au petrecut de zor într-un renumit club din Bucureşti, acolo unde dansatoarea şi-a serbat ziua de naştere. La un moment dat, Despa şi Traşcă au încins atmosfera printr-un show desprins parcă din filmle pentru adulţi. 

Mai exact, după ce şi-a sărutat iubitul pasional, aenzuala dansatoare a schimbat macazul! Fără să-i pese de faptul că este privită, Denisa Despa i-a făcut marcaj strâns Simonei Traşcă, pe care a surprins-o cu un sărut. Momentul a fost apreciat pe deplin de reprezentanţii sexului tare, care roiau în jurul lor mai ceva ca albinele pe lângă miere.  

Denisa Despa a ajuns în atenția presei, dupa aparițiile incediare, ca dansatoare, alături de Florin Salam și alți maneliști de top, dar și prin aparițiile controversate în diferite emisiuni TV.  

Simona Traşcă este una dintre cele mai cunoscute blondine din showbiz-ul românesc, iar trecut ei amoros este unul cât se poate de tumultuos, finalul relaţiilor ei fiind marcat de câte un scandal de proporţii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro