VIDEO / A ignorat sfaturile medicilor, iar acum trage ponoasele! Un prezentator celebru, probleme grave cu piciorul: "A început să mi se înnegrească"

A ignorat sfaturile medicilor, iar acum mărturiseşte că problemele au început să apară. Un prezentator celebru a spus că nu a purtat proteza pentru picior necesară recuperării după accidentul suferit la piscină, iar acum "zona problemă" a început să i se înnegrească.

Vj Raru, prezentatorul matinalului Antena Stars, a mărturisit în cadrul ediţiei de vineri a emisiunii că a ignorat sfatul medicilor, care în vară i-au recomandat să poarte timp de 6 săptămâni o proteză din gips la picior, în urma unui accident suferit la piscină.

Matinalul a spus că acum, la câteva luni distanţă, problemele au început să apară.

(foto: facebook)

"Am ajuns să mi se înnegrească porţiunea cu problema, pentru că am renunţat la proteză", i-a spus Vj Raru Andrei, cunoscută ca Like Chocolate, care a renunţat la gips, după ce şi-a fisurat degetul de la mână.

"Toate s-au ţinut lanţ pentru mine anul acesta. este o fisură pe os şi trebuia să ţin gipsul 3 săptămâni. Nu am putut şi l-am ţinut numai trei zile. Am încercat să-mi pun o mănuşă care este destul de rigidă, însă va trebui să revin la gips. Nu m-am gândit să-mi anulez concertele. Mi se pare o problemă minoră. De Revelion mi s-a părut mai greu, căci am avut pneumonie şi nu am putut renunţa la concerte", a declarat Andra (Like Chocolate) la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Pe Vj Raru îl puteţi urmări în fiecare weekend, de la 08:30 la 12:00, în cadrul emisiunii "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.

Citeşte şi:

Prima zi, primul accident! Vara unui celebru prezentator tv e distrusă! A plecat din emisie și a ajuns la urgențe! Abia poate să meargă

Vj Raru şi Nasrin aşa cum nu aţi crezut că o să-i vedeţi vreodată! Ce s-a întâmplat în platoul "Star Matinal de Weekend"

Vj Raru, pus în lesă de "iubita" sa! Ce l-a adus la picioarele lui Nasrin

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro