VIDEO / A pozat în pictoriale incendiare, iar acum a luat calea credinței! Rellys Tonu trece prin momente grele: "Nu sunt fericită"

+2 click pentru
galerie

Rellys Tonu © Captura Antena Stars

Una dintre cele mai apreciate fotomodele din noua generaţie de manechine, celebră pentru pictorialele fierbinţi din revistele pentru adulţi a vorbit despre dramele copilăriei ei, dar și despre calea bisericii, în emisiunea "Răi da Buni". 

Fotomodelul celebru al showbizului românesc, care a apărut pe coperta revistei Playboy, a vorbint în emisiunea lui Mihai Morar despre momentele prin care trece și a trecut, dar și despre credință și iubire. 

"Am avut relații mai fericite sau mai puțin fericite, dar m-am înșelat. Iubirea înseamnă să i dorești binele persoanei de lângă tine, mai presus de binele tău. () Știu ce-mi doresc și ce nu-mi doresc la un bărbat", a spus aceasta în emisiunea "Răi da Buni".

"Nu am fost niciodată abuzată. Propunerile au fost foarte multe și a fost la un moment dat o persoană foarte insistentă, care m-a amenințat, dar nu am dat curs. Nu sunt fericită. Când am apărut pe coperta Playboy a fost o fericire superficială. Acum îmi doresc mai mult liniște și să fiu cu adevărat fericită în interior. Am avut o perioadă în care nu pot spune că mi-a mers tocmai bine. (...) Mi-ar plăcea ca pe fiul meu să-l cheme Zaid", a adăugat aceasta. 

Rellys Tonu, pe numele ei real, Raluca Tonu este un fotomodel care a cunoscut celebritatea după ce a câștigat o serie de titluri de miss și a pozat nud în reviste dedicate bărbaților, dar şi după ce a fost implicată în dosarul "Prostituţie în showbiz", acolo unde a fost citată ca martor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro