VIDEO / Corina Chiriac a renunţat să fie o doamnă chiar pe scena de la Electric Castle! Spectatorii au crezut că nu văd bine

+3 click pentru
galerie

© Sursa foto: Facebook

Mirabela Dauer și Corina Chiriac au deschis seria spectacolelor la ediția din acest an a festivalului Electric Castle de la Bonţida, judeţul Cluj. În vârstă de 67 de ani, Corina Chiriac a purtat o bluză vaporoasă galbenă, cu o croială superbă, la care şi-a asortat pantalonii. Pantofii cu toc au fost într-o altă nuanţă însă. La aproape o săptămână de la prestaţia ei, vedeta a mărturisit ce a fost nevoită să facă sub privirile uimite a mii de oameni.

Corina Chiriac a dezvăluit în cadrul unui interviu că a fost "victima" unor găuri buclucaşe care erau pe scenă şi în care i s-au prins tocurile de la pantofi. Vedeta a spus că a renunţat la încălţăminte şi a dansat în picioarele goale. Gestul care nu e tocmai de o adevărată doamnă a fost apreciat de cei prezenţi la festivalul celebru.

"(...). Da, au fost patru găurele în scena aia şi am nimerit cu tocurile în ele. Am renunţat la pantofi şi am dansat în picioarele goale. A fost genial la Electric Castle. (...). Nu mai mănânc pâine, orez, macaroane. Am renunţat şi la mâncarea cu sos. (...)", a declarat Corina Chiriac în cadrul unei emisiuni tv.

O fire credincioasă

Corina Chiriac s-a bucurat tot timpul carierei de un succes nebun. Adulată de fani, aceasta nu a uitat să mulţumească Divinităţii pentru tot ceea ce a realizat în viaţă. Acest lucru se vede cu ochiul liber.

Numărul de înmatriculare al autoturismului deţinut de Corina Chiriac conţine cuvântul „GOD”. Tradus din limba engleză, acesta înseamnă „Dumnezeu”. În mod evident, doamna muzicii uşoare din România vrea să-i fie recunoscătoare prin orice mijloace Creatorului.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro