VIDEO / A stropit cu apă o cameră de luat vederi şi a făcut crize, în direct, la TV! Emilia de la "Mireasă pentru fiul meu" a părăsit platoul emisiunii

+2 click pentru
galerie

Este recunoscută pentru numeroasele discuţii în contradictoriu pe care le-a avut cu iubitul ei de-a lungul timpului, iar acum Emilia, concurenta de la "Mireasă pentru fiul meu", a fost protagonista unui scandal monstru.

Acuzată că a stropit cu apă o cameră de filmat ce s-a defectat ulterior, Emilia nu a avut curaj să recunoască greşeala făcută şi s-a enervat maxim.

După ce Paula Chirilă, prezentatoarea emisiunii, i-a atras atenţia să vorbească frumos, Emilia a răbufnit şi a plecat din platoul emisiunii ţipând: "Nu sunt proastă. Îşi bate joc de mine.", a spus ea, în timp ce Paula Chirilă a comentat: "I-am acordat şansa să recunoască. Tot timpul se crizează. Oricine poate face crize de-astea. Nu-ţi trebuie multă carte.".

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.F.S

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro